Engel Tegel & Allround service


Wolvegastraat 36 5036 AH Tilburg
0648973815 Klik om te bellen

Over Engel Tegel & Allround service

Waarom is Engel Tegel & Allround service de beste keuze voor u?

Engel Tegel & Allround service is gespecialiseerd in tegelwerken maar ook voor alle andere werkzaamheden / klussen in het huis bent u bij Engel op het juiste adres. Wel zo fijn om alles te regelen met één bedrijf en één aanspreekpunt.

Meer over Engel Tegel & Allround service:

Engel Tegel & Allround service is gespecialiseerd in tegelwerken, denk hierbij aan tegelvloeren en wanden, badkamer, toilet en keuken. Ook bied Engel Tegel & Allround service een legio aan mogelijkheden voor werkzaamheden in huis, bijv: muurafwerking, vloerafwerking, verkoop klaar maken woning, kleine werkzaamheden (lamp verhangen, witten, etc.). Ook voor periodiek tuin onderhoud kunt u bij ons terecht.

Wat kan Engel Tegel & Allround service u bieden?

Engel Tegel & Allround service bied een breed spectrum aan mogelijkheden voor uw werkzaamheden in huis. Wij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Één aanspreekpunt, dit maakt de communicatie helder en duidelijk. Voor meer informatie zie onze website: www.engel-tegelenallroundservice.nl

Wie gingen u voor?

Voornaamste klantenkring zijn particuliere klanten in de omgeving Tilburg. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, het doel is om voor elke klant goed tegelwerk te leveren. Klanten waarderen het erg dat (bijna) alles geregeld en uitgevoerd kan worden door Engel.

Foto's

Onze locatie

Engel Tegel & Allround service


Wolvegastraat 36 5036 AH Tilburg
0648973815 Klik om te bellen