Everest Tegelzettersbedrijf


Jan van der Heydenstraat 45 A 1223 BG Hilversum
0646715129 / 0646717261 Klik om te bellen

Over Everest Tegelzettersbedrijf

Tegelzetten is een vak apart. Vandaar onze tip: laat het doen door een ervaren partij.
We gaan er van uit dat u voor het selecteren van het juiste bedrijf zo zorgvuldig mogelijk te werk gaat. U let op kwaliteit en natuurlijk op de prijs.

Kwaliteit
Everest is actief sinds 2005 en werkt door heel Nederland.
Onze opgebouwde ervaring door de afgelopen jaren heeft ons tot een betrouwbare partner gemaakt en heeft ons mogelijkheid gegeven om onze activiteiten te verspreiden.
Buiten tegelzetten onze bedrijf verbouwt, bouwt, onderhoudt en renoveert huizen, woningen en bedrijfspanden naar uw wens.
Dat doen we uitsluitend met professionele specialisten. We zetten op uw klus onze meest ervaren kracht(en). Zodat u altijd verzekerd bent van vakwerk.

Everest denkt mee, adviseert en maakt afspraken waarop u kunt bouwen.

Snelheid
Met de juiste man(nen) op de juiste klus levert Everest niet alleen kwaliteit, maar doen we dat ook nog eens zo efficiënt mogelijk.

Door onze flexibele organisatie hoeft u voor uw klus trouwens niet lang te wachten.
Als u vandaag contact met ons opneemt en een offerte aanvraagt, kunnen wij afspraak maken, wanner alle details en verwachtingen worden besproken. Binnen een paar dagen krijgt u van ons offerte.

Prijs
Everest kent de markt en de gebruikelijke tarieven goed. Door een slimme manier van organiseren, zijn wij in staat om een interessant aanbod te doen richting al onze klanten en andere geïnteresseerden. En dat worden er steeds meer.

Wij zijn gespecialiseerd in : Portugese Tegels, Marokkaanse Tegels, Mozaiek Tegels, Plavuizen Tegels , Mozaiek Tegels , Vloer Tegels, Wand Tegels bezoek www.tegelzetten.nu

Fotos’s van gerealiseerde projecten vind u in onze galerie.

www.tegelzetten.nu

Erkend door stichting gespecialiseerde aannemers in tegel- en natuursteen verwerking

Ja

Onze locatie

Everest Tegelzettersbedrijf


Jan van der Heydenstraat 45 A 1223 BG Hilversum
0646715129 / 0646717261 Klik om te bellen